Mærker:   B&C  |  Fare  |  Halfar  |  J&N  |  MB  |  Sols  |  Stormtech

Om R&T

R&T Christiansen ApS blev grundlagt i 1968 af ægteparret Robert og Tove Christiansen (deraf navnet). Den oprindelige tanke var at starte et agenturfirma med tekstiler fra Portugal, der lige efter revolutionen var et meget billigt land at producere i.

På et tidspunkt, ikke så lang tid efter starten, stod ægteparret med et større parti t-shirts, der ikke blev indløst af kunden. Partiet blev i stedet taget hjem til Danmark og blev meget hurtigt afsat til anden side. Denne episode gav en indikation af, at der måtte være et marked for t-shirts, og på den måde blev forretningsgrundlaget skabt: at levere billige tekstiler til reklame- , profil- og sportsbranchen.

I en længere periode blev R&T Christiansen ApS drevet både som agentur og en gros virksomhed, men de seneste år er der udelukkende satset på en gros.Varerne blev i begyndelsen fremskaffet fra Portugal og senere også fra Macao og Hongkong. En væsentlig del kom dog også fra danske fabrikker.

I dag er det næsten udelukkende varer fra fjernøsten, der forhandles.

T-shirts er stadig et af hovedprodukterne, men hen over årene er varesortimentet udvidet betragteligt til også at omfatte bl.a. tasker, caps, paraplyer og jakker.

R&T Christiansen ApS er stadig underleverandør til den samme branche, primært reklame og profilbeklædning, og vi leverer ikke til slutbrugere, hvilket er et altafgørende princip.

Der lægges vægt på hurtige dag-til-dag leveringer, og det tilstræbes at have et bredt udvalg inden for de enkelte varegrupper. Ordrer af enhver størrelse håndteres, og i de senere år er der via europæisk samarbejde også skabt muligheder for at levere endog meget store partier fra lager.

R&T Christiansen ApS har været gennem et generationsskifte, hvor først Bjarne Skou og senere også Ole Iversen har overtaget ejerskabet af firmaet. Bjarne Skou har været i firmaet siden 1982, mens Ole Iversen kom til i 1999

Basen har altid været i Herningområdet med start i Hammerum, derefter 6 år i Gjellerup og siden foråret 2009 på den nuværende adresse på Nystedvej i Herning.